Lading Bmw I3 // newyearsevela.com
Ymusic-app For Iphone | Dansko Paisley Suede Vanntette Joggesko | Justere Opptjente Inntekter | Iphone 7 Plus Sale Walmart | Merrell Svart Skinnslepp På Sko | Blue Velvet Desk Chair | 2 Man Scramble Golf | Å Gjøre I York | 800 Amp Sikring

Denne seksjonen tar opp hvordan lading av BMW i3 bør gjøres for å få mest effekt - og den avkrefter og bekrefter "kjerringråd" Bør bilen bare lades til 80% - bør man avbryte lading før full Mange som har elbil anbefaler at man bare lader opp til 80%, da det øker levetiden på bilen. BMW i3 har også etablert seg som en publikumsfavoritt over hele verden. I Norge er det den mest solgte BMW-modellen og på verdensbasis blir mer enn 80 % av de som kjøper BMW i3 BMW-kunder for første gang. Mer om BMW i3. For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten PDF. Se BMWs produktkatalog PDF. Mens lading med vanlig stikkontakt er begrenset til maks 2,5 kW 10A, kan man med den nye elbilkontakten lade opptil 43 kW. BMW i3 kan lades opptil 11 kw. Forutsetningen er at ladeuttaket leverer så mye strøm og at elbilen støtter raskere lading med den nye elbilkontakten. BMW i3 er en helt egen og ny modell, konstruert fra grunnen av for å fungere optimalt som elbil. Siden batteriene er tunge i i3 veier Lithium-ion batteriene 230 kilo har BMW forsøkt å spare vekt. Derfor består bilen av to moduler: Drive-modulen med blant annet batterier, er laget av aluminium.

BMW i3 kan maks utnytte 7,4 kW eller 11 kW ladeeffekt avhengig av hvilken utgave du har og vil strupe ladeeffekten ned til denne effekten om den tilkobles ladeuttak med høyere effekt. Ved kjøp av ladestasjon eller ladekabel kan det være interessant å tilpasse maks ladeeffekt til hva denne bilen tillater. Med nye BMW i3 120Ah har batteriet en bruttokapasitet på 42,2 kWt, og kan dermed kjøre betydelig lengre på hver lading. Det bringer den opp på nivå med f.eks. nye Nissan Leaf, men det er et godt stykke opp til nykommere som f.eks. Hyundai Kona og Kia Niro med batteripakker på 62 kW og realistisk rekkevidde på over 400 kilometer. BMW i3 er en kompakt, liten elbil med rekkevidde opp til på 310 km. Den er lett, rask, sikker og nesten 100 prosent gjenvinnbar. Bilen er perfekt for deg som kjører kortere strekninger, liker lekne kjøreegenskaper og prioriterer miljøet.

Ladeguiden viser hvilke ladekabler og ladestasjoner som passer BMW i3 42,2 kWh. BMW i3 med 120Ah har en ombordlader på 16A/3-fase/400V 11kW, men støtter også 32A/1-fase lading 7,4 kW. Bilen har type 2 og CCS ladekontakt i bilen og støtter hurtiglading. BMW frisker nå opp i3, som først kom i 2013, som er deres eneste fullelektriske bidrag - foreløpig.Det mest interessante er naturligvis at den på papiret får 50 prosent bedre rekkevidde, og vi. Ved lading av elbil må sikkerhet mot overbelastning og jordfeil ivaretas. Dersom eksisterende opplegg brukes til lading vil dette være å anse som bruksendring etter § 16 i forskrift om elektriske lavspenningsanlegg som krever at anlegget «skal være egnet til forutsatt bruk». Jeg mistenker at også denne utgaven av BMW i3 kommer til å selge godt her i Norge, med sin startpris på 282 900. Testbilen jeg kjørte koster 364 900, omtrent det samme som en like godt utstyrt i3 fra 2014 med betraktelig kortere rekkevidde. Takk til Bavaria Arendal for lånet av nye i3!

Beste Gressklippetraktor
Apn Medisinsk Forkortelse
Transformatorer Blu Ray
Bildetekster For Malerier På Instagram
Kyllingkopper Diaré
Hobby Lobby Dr Seuss Jul
Matt Berry Mock Utkast
Output Statement In Python
Dr Swetal Shah
International Journal Of Power Electronics
Gok Wan Strictly Come Dancing
Sjokoladekake Med Bourbon
Netflix Mrs Maisel Sesong 1
Caribana Air Max 95
Church Of Christ Assemblies
Hazel Eyes With Blonde Hair
Glenohumeral Ekstern Rotasjon
Topp 10 Frokostmåltider
Snowdonia Birds Of Prey
Supernatural S13e12 Torrent
Tcl Buet TV 48 Tommers Gjennomgang
Aj 1 Vachetta Tan
Beste Midje Størrelse For Kvinner
Sitron Parmesan Kylling Oppskrift
Miniatyr Bevegelsessensor
Uformelle Hæler Med Jeans
Premier League Transfer News Daily Mail
Plasmodium Vivax Betydning
Hus Til Leie Med Butikkareal
Final Level Grader Operator
Ax Avenge Lite Fastpitch Bat
Uten Følelser Sitater
8,8 Oz Butane-sylinder
Onedrive Er Full Windows 10
Kanchana 3 Full Movie In Telugu Hd
Lengste B-ord
Nye Tidsreiser Bøker 2018
Bare Engelsk-policy
Korsrygg Gjør Vondt Og Mage
Boy School Picture Antrekk
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20