Gjenopprettingsinformasjon For Google-kontoen // newyearsevela.com
Ymusic-app For Iphone | Dansko Paisley Suede Vanntette Joggesko | Justere Opptjente Inntekter | Iphone 7 Plus Sale Walmart | Merrell Svart Skinnslepp På Sko | Blue Velvet Desk Chair | 2 Man Scramble Golf | Å Gjøre I York

Slå på 2-trinns bekreftelse - På Android-enheter - Google.

Gjenopprettingsinformasjon er en av de beste metodene for å sikre at man ikke mister muligheten til å logge på. Merk: Hvis du logger på Google-kontoen din i et privat vindu, gjelder innstillingene dine for aktivitetslagring. Den samme aktiviteten som vanlig blir lagret i kontoen din. Trinn 3: Konfigurer gjenopprettingsinformasjon. Hvis du glemmer passordet ditt eller noen andre bruker kontoen din, kan oppdatert gjenopprettingsinformasjon hjelpe deg med å få tilgang til kontoen din igjen. Legg til eller oppdater en gjenopprettingsadresse. Gå til Google-kontoen. Trykk på. Et sikkert passord og oppdatert gjenopprettingsinformasjon bidrar til å beskytte Google-kontoen din. Trinn 1: Opprett et sterkt passord Et sterkt passord bidrar til å holde personopplysningene. Hvis du registrerte deg for Gmail med Google-kontoen din,. Trinn 2: Beskytt kontoen din med gjenopprettingsinformasjon. Hvis du glemmer passordet ditt eller noen bruker kontoen din uten tillatelse, gjør oppdatert gjenopprettingsinformasjon det mye mer sannsynlig at du får tilgang til kontoen din igjen. For å sikre at du kan få tilgang til Google-kontoen din igjen hvis du ikke kan logge på, bør du legge til gjenopprettingsinformasjon. Slik kommer gjenopprettingsinformasjonen til nytte. Et telefonnummer eller en e-postadresse for gjenoppretting kan brukes til å tilbakestille passordet ditt hvis. du glemmer passordet; noen andre bruker.

Med behov Google-gjenoppretting ved å bruke sikkerhetsspørsmål da jeg har glemt passordet mitt og denne kontoen har mye informasjon relatert til bankinformasjonen min, kredittkortet osv. Angi gjenopprettingsinformasjon, og trykk deretter på pil forover. Hvis du valgte å sikkerhetskopiere dataene på enheten til en Google-konto, lagres alle kontoinnstillinger på Google-kontoen din, og endringer synkroniseres online når du er koblet til Internett. nb Du kan sørge for at det er enkelt å få tilgang til kontoen din, ved å holde deg pålogget, legge til gjenopprettingsinformasjon og holde gjenopprettingsinformasjonen oppdatert. support.google. brukes aktivitetslagringen og annonseinnstillingene for Google-kontoen din automatisk i. Pålogget oversettelse i ordboken norsk bokmål - tysk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. recovery password oversettelse i ordboken engelsk - norsk bokmål på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

access account oversettelse i ordboken engelsk - norsk bokmål på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Angi gjenopprettingsinformasjon, og trykk deretter på pil forover. Google-kontoen kan brukes til å holde apper, innstillinger for eksempel bokmerker og Wi-Fi-passord og andre data sikkerhetskopiert på Internett. Både sikkerhetskopiering og gjenoppretting er aktivert som standard. Opprett et passord for den nye Google-kontoen. Skriv passordet på nytt for å bekrefte,. Angi gjenopprettingsinformasjon, og trykk deretter på pil forover. Hvis du vil konfigurere en Google-profil, trykker du på Bli med på Google og følger instruksjonene på skjermen.

Hvis du har gitt kontotilgang til et nettsted eller en app du ikke stoler på lenger, kan du fjerne tilgangen til Google-kontoen din. support.google support.google. Du må allerede være pålogget Google-kontoen din på den aktuelle enheten. Du kan sørge for at det er enkelt å få tilgang til kontoen din, ved å holde deg pålogget, legge til gjenopprettingsinformasjon og holde gjenopprettingsinformasjonen oppdatert. Finn ut mer om hvordan du legger til gjenopprettingsinformasjon. support.google support.google. Zazwyczaj znajduje się w nich informacja o serwerze nazw,. Vi organiserer kjøp og reservasjoner i Google-kontoen din for å hjelpe deg med å få ting gjort. support.google support.google.

Konfigurer et telefonnummer eller en e-postadresse for.

åtkomst translation in Swedish-Norwegian dictionary. Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Men hvis du heller vil bruke en annen e-postadresse for å logge på, kan du knytte en annen e-postadresse som ikke er en Gmail-adresse til kontoen og bruke den for å logge på, gjenopprette passordet, motta varsler og så videre. support.google support.google. Opprett et passord for den nye Google-kontoen. Angi gjenopprettingsinformasjon, og klikk eller trykk deretter på pil forover. Hvis du vil konfigurere en Google-profil, klikker eller trykker du på Bli med på Google og følger instruksjonene på skjermen. logge deg inn på Google-kontoen din. Merk: Hvis telefonen din ikke har et SIM-kort installert, kan du ikke koble til mobilnettet for tale- og datatjenester, men du kan koble til et Wi-Fi-nettverk for å logge på Google-kontoen din, og for å bruke alle funksjonene til telefonen, bortsett fra å sette opp telefonsamtaler.

Pålogget på Tysk, oversettelse, Norsk bokmål-Tysk Ordbok.

セキュリティー辞書日本語の翻訳 - ノルウェー語ブークモール Glosbe、オンライン辞書、無料で。すべての言語でmilionsの単語やフレーズを参照。.

Mens Under Armour Cold Gear Bukser
Kongestiv Hjertesvikt Feil For Lungebetennelse
Spacex Internett For Alle
Easy Pie Crust Ingen Forkortelse
Elsker Søte Par Dp
Last Ned Hd Streamz For Pc
Slik Sletter Du Meldinger Raskt
Smertefull Klump I Brystet
Redmi Note 5pro6gb Ram
Grand Canyon Vinterferiepakker
Apple Ad Search
Hystou Fmp03 Fanless Mini Pc
Cafe Uniform Leverandører
Mulige Årsaker Til Kreft I Bukspyttkjertelen
Thomas Edison History På Engelsk
Den Mest Farlige Tør
Monero Spekulasjon Bitcointalk
Saint Laurent White Sandaler
New Balance 573 Trail Løpesko
Fjerne Precancerøse Celler Fra Livmorhalsen
Emballasje Tape Walmart
Johanna Lindsey Prisoner Of My Desire
Tubal Ligation Reversal Surgery Surgery Near Me
Skøyter Eco Park
Spill Minecraft Pixelmon Gratis Online
Dress Suits For Juniors
Beste Kroppslotion For Afroamerikansk Hud
Wainwright Originaltegning Til Salgs
Morsomme Kjærlighetsdikt Til Bryllup
Richard Montgomery High School Ib-program
Summerford Sykehjem Jobber
Unike Navn På Kjendis-jenta
Stygge Julekaker
Van Gogh Flower Vase Painting
Fordelene Ved Å Lære Til En Organisasjon
Dr Shetty Navrang
Mann Til Kvinnelig Kjønnsskifte Kirurgi
Forente Erklæring Om Urfolks Rettigheter
Jeg Har Hodepine På Den Ene Siden Av Hodet Mitt
Blad Vegetabilsk Blodsukker
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20