Den Første Svarte Kvinnen I Kongressen // newyearsevela.com
Ymusic-app For Iphone | Dansko Paisley Suede Vanntette Joggesko | Justere Opptjente Inntekter | Iphone 7 Plus Sale Walmart | Merrell Svart Skinnslepp På Sko | Blue Velvet Desk Chair | 2 Man Scramble Golf | Å Gjøre I York | 800 Amp Sikring

Mangfoldet øker: Første kvinnelige muslimer og lesbiske valgt til Kongressen. Demokratene tar over Representantenes hus etter å ha sikret flertall i tirsdagens mellomvalg. Keith Ellison ble valgt inn i Kongressen i 2006, og er så langt den eneste muslimen i Representantenes hus. Hun kan bli den første svarte kvinnen i delstaten som blir guvernør. I Kansas ble Sharice Davis den første kvinnen fra USAs urbefolkning som er valgt inn i Kongressen, og det ligger an til at én til, Deb Haaland, blir valgt i New Mexico. Ayanna Pressley blir første svarte kvinne fra Massachusetts etter at hun ble valgt inn fra et distrikt ved Boston, mens Alexandria Ocasio-Cortez med sine 29 år blir den yngste representanten i Huset og Kongressen. I Kansas ble Sharice Davis den første kvinnen fra USAs urbefolkning som er valgt inn i Kongressen, og det ligger an til at én til, Deb Haaland, blir valgt i New Mexico. Ayanna Pressley blir første svarte kvinne fra Massachusetts etter at hun ble valgt inn fra et distrikt ved Boston, mens Alexandria Ocasio-Cortez blir den yngste representanten i Huset.

Mer mangfoldig kongress etter valget Den amerikanske Kongressen blir mer mangfoldig etter at velgerne har valgt de to første kvinnelige muslimene og den første kvinnen fra urbefolkningen tirsdag. Hun er sammen med Sharice Davids de to første kvinnene fra den amerikanske urbefolkningen som blir med i Representantenes hus. bli den nest yngste kvinnen som er valgt inn i Kongressen.

-Ilhan Omar ble den første somalisk-amerikanske personen valgt inn i den amerikanske kongressen. Hun ble også en av de første muslimske kvinnene valgt inn i kongressen, og den første svarte kvinnen, til å sitte som amerikansk representant fra Minnesota. Det var historisk stor representasjon av svarte kvinnelige dommere i Texas. 19 svarte. Blant Demokratene som var med på sikre seieren i Representantens hus, finner man 36 år gamle Ilhan Omar og 42 år gamle Rashida Tlaib. Omar og Tlaib blir de første muslimske kvinnene i Kongressen. Valget av Donald Trump i 2016 fikk rekordmange kvinner til å stille til valg. Tirsdag ble et historisk antall kvinner valgt i det amerikanske mellomvalget. Blant annet den yngste kvinnen, de to første muslimske kvinnene og den første transkjønnede kvinnen til Kongressen. 08.07.2018 · Den lovgivende makt på det føderale nivået er hos Kongressen, som består av to kamre, Senatet og Representantenes hus. De to utøver sammen myndigheten til lovgivning, beskatning og bevilgning. Vedtak er først gyldige når begge kamre står bak dem. Senatet har i tillegg til oppgave å godkjenne visse av presidentens utnevnelser og handlinger.

Vi har allerede nevnt Ilhan Omar, somali-amerikaneren fra Minnesota som håper å bli første svarte kvinne i kongressen parallelt med Rashida Tlaib, en tittel de vil dele hvis begge vinner. Ironisk nok vil Omar da erstatte den første muslimen i kongressen, demokraten Keith Ellison. Fra venstre: Jones, Hallquist, Omar. Wikimedia Commons.

Rubbermaid Slide Lokk
2018 Lexus Is 300 F Sport Hestekrefter
Mercy Thompson Books In Reading Order
App React Native Mal
College Fb I Kveld
Hd Streamz Apk For Pc Last Ned
Ramme 4.7 Windows 10
Ssis Importer Csv-fil Til SQL-tabell
Pannekake Flekker I Nærheten Av Meg
Gratulerer Til Min Beste Venn Med Eksamen
Bøtte Liste Vin
Søte Hvite Jakker
Sitasjoner For Forretningsdokumenter
Mace Windu Master Replica Lightsaber
Åndedrettssystemet Av Storfe
Walmart Murray Zero Turn Mower
Jeg Savner Deg I Mitt Hjerte
Asics Gel Circuit
Winter Break Asu
Km Square Til Cm Square
Morsomme Ting Å Gjøre I England For Unge Voksne
Proteam Proforce Vacuum
G9 2,5 W
Dulha Sherwani New Style 2018
M & L 11 Administrer Teamprestasjoner
Kmart Mens Swim Shorts
Pink Elephant Baby Shower Centerpieces
Kald Og Sliten Etter Å Ha Spist
Christmas Sudoku Answers
Php Få Full Bane
Grammatikk Fortløpende Fortid Og Fortid Enkel
Pdf Til Mobi Converter Apk
Nivea New Lotion
Vans Fluffy Slip Ons
Matidéer Til Kveldsmat
Burgunder Crochet Goddess Locs
Når Blir En Jente Gravid
Lol Surprise Black Friday-tilbud
Jsw Steel 52 Week High Low
Javascript Legg Til Alternativ For Å Velge Jquery
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20